Visie

Visie

Visie

RAK Communicatie is in 2009 opgericht door Irene van Bentum. Door haar werkzaamheden in de grafische, online- en reclamebranche heeft zij een uitgebreid netwerk opgebouwd met professionals uit de markt en de creatieve industrie van Rotterdam.

Irene beschikt over jarenlange ervaring binnen het vakgebied en heeft uitgebreide kennis van diverse bedrijfsculturen. Die kennis wordt ingezet voor o.a. de RAK Quickscan. Nieuwe communicatie- en online-technieken worden toegepast in een helder plan voor iedere werkomgeving.

Haar persoonlijke passie: rechte lijnen uitzetten voor klanten om op die manier doelgericht te communiceren. Dat komt natuurlijk ook voort uit een andere liefde, zeezeilen. Daar leiden rechte lijnen en de juiste koers ook altijd tot de juiste bestemming (in de zeilsport wordt de rechte vaart van boei tot boei een rak genoemd).

Onze wereld verandert continu, snel en ingrijpend. Nieuwe ideeën, nieuwe inzichten en nieuwe vormen van samenwerking motiveren ons. RAK Communicatie is er van overtuigd dat de vraag naar toegepaste creativiteit en impactvolle innovaties toeneemt. Vanuit de overheid en het bedrijfsleven wordt er van de groeiende creatieve industrie een steeds grotere inzet verwacht en een actieve bijdrage.

Dit vraagt om creatief ondernemen en het inzetten van talent en netwerk. RAK Communicatie wil niet alleen waarde creëren, maar ook realiseren. Dat betekent dat we groter durven denken en doen. Het gaat ons om de toegevoegde waarde voor de eindgebruiker, of dat nu een bedrijf, patiënt of consument is.

Samen met onze opdrachtgevers stippelen we een te volgen koers uit en ontplooien we initiatieven, maar we stimuleren ook om nieuwe samenwerkingen aan te gaan en verbindingen te leggen. We laten je zien dat conversie snel te bereiken is.

facebook linkedin linkedin