Focus

Focus

Veel organisaties zijn niet gewend aan het ‘merk-denken’. Ze zijn erg goed in het leveren van een eigen product of dienstverlening, maar komen niet toe aan het positioneren en vermarkten. Juist deze ondernemers helpen wij graag vooruit!

Samen met het ondernemende team RAK creatieven formuleren we een heldere positionering. Gebaseerd op de identiteit van de organisatie, relevant voor de doelgroep en onderscheidend van de concurrentie. We presenteren moodboards en een plan met focus op de juiste doelgroep(en) dat vertaald wordt in de optimale media- en middelenmix.

Wij zijn betrokken bij onze klanten en worden enthousiast van samenwerking met ambitieuze bedrijven die online willen groeien. De RAK adviezen zijn een mooie aanvulling op je online strategie en natuurlijk zorgen we dat je de regie behoudt door goede training en inrichting van onze oplossingen.

Websites die geoptimaliseerd zijn voor mobiele apparaten krijgen tegenwoordig een hogere ranking in Google. Wat betekent dit voor de (vindbaarheid van) je content? En hoe zorg je dat jouw content optimaal geschikt is voor mobiel? Het klinkt als een open deur, maar besef dat heldere doelen en prioriteiten je helpen om je mobiele site tot een succes te maken. We helpen je graag!

Samen met partners als Maksimaal, MediaCenter Rotterdam, INK361, Brandsync en NewMediaBrains garanderen wij een snelle verbetering van de conversie op je website. Maar ook voor een professioneel advies op het vlak van content, co-creatie en social media ben je bij ons aan het juiste adres.

Omdat wij geloven in onze ‘netwerk-organisatie’ werken wij exclusief samen met creatieve partners in en rondom de regio Rotterdam. Samen met deze mede-ondernemers leveren wij complementaire dienstverlening vanuit ons gezamenlijke kantoor aan de Metaalhof in Rotterdam. We bouwen aan een inhoudelijke verbinding zonder hoge omzetverplichting waardoor je optimaal wordt geadviseerd.

Kijk eens samen met RAK communicatie op basis van een vooraf vastgestelde projectprijs of jullie nog steeds de koers varen die eerder uitgestippeld is. Vaak zijn met een paar relatief kleine aanpassingen grote stappen te maken en gewenste doelen te bereiken. Een concreet advies van RAK Communicatie past bij iedere organisatie!

Download hier onze handige infographic, de route naar succes!